Labels

Saturday, May 14, 2011

Ανακοίνωση για την καταστολή στην απεργία

Η τρομοκρατία δεν μας σταματά!
Με μαζικούς αγώνες να απαντήσουμε στην επίθεση στα δικαιώματά μας


Χθες Τετάρτη 11 Μάη μέρα πανεργατικής απεργίας  χιλιάδες εργαζόμενοι και νεολαίοι συμμετείχαν στην απεργία και στις διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα ενάντια στη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και στην επίθεση στα δικαιώματα και στις κατακτήσεις μας.
Καταγγέλλουμε την απρόκλητη δολοφονική επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια στην μεγαλειώδη απεργιακή πορεία στην Αθήνα, που είχε σαν αποτέλεσμα δεκάδες διαδηλωτές να βρεθούν στα νοσοκομεία, αρκετοί σοβαρά τραυματισμένοι και τουλάχιστον ένας από αυτούς να δίνει μάχη για την ζωή του με βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να περάσει τα νέα ακόμα χειρότερα μέτρα και τον οδοστρωτήρα του "μεσοπρόθεσμου προγράμματος" και να δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις στα αφεντικά της την Τρόικα, τους βιομήχανους και τους τραπεζίτες δεν διστάζει να στείλει τις δολοφονικές ορδές των μονάδων καταστολής απέναντι σε μια διαδήλωση του λαού και της νεολαίας.
Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σταθερά βαδίζει στα βήματα της ΝΔ και δεν διστάζει να καταφεύγει στο αίμα και τη βία των ΜΑΤ κατά των δίκαιων αγώνων των εργαζόμενων και της νεολαίας. Αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική του μνημονίου και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού δεν έχει καμία νομιμοποίηση στα μάτια της κοινωνίας και ότι ο αγώνας εργαζομένων και νεολαίας θα συνεχίσει να κλιμακώνεται και ελπίζει ότι θα καταφέρει να μας τρομοκρατήσει.
Γελιούνται οικτρά αν πιστεύουν ότι η δολοφονική βία θα σταματήσει την συνέχιση και κλιμάκωση της πάλης του λαού για την ανατροπή της βάρβαρης αυτής πολίτικης.
Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει!



 FORMAT στην πληροφορική