Labels

Friday, April 18, 2008

Το γαλάζιο χρονικό

Πράξη πρώτη: η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ενώ χάνει την αυτοδυναμία στις 9 Απριλίου 2007 παραδίδει τα πρακτικά μονό των τελευταίων δυο ετών και το άδειο ταμείο στις 11/10 με καθυστέρηση 6 μήνες.

Επειδή... «έτσι γουστάρει!»


Πράξη δεύτερη: καταψηφίζει πρόταση στο Δ.Σ. (Διοικητικό Συμβούλιο) για έλεγχο στα οικονομικά.


Πράξη τρίτη: σε συνεδρίαση στις 10/1 αιτιολογεί 450 ευρώ σε ΠΙΤΣΕΣ χωρίς αποδείξεις φυσικά! Πίτσες τις οποίες την μέρα των εκλογών διανέμει από το τραπεζάκι της , κοινώς γιάννης κερνάει γιάννης πίνει. Λέει ψέματα για αντικατάσταση σφραγίδας. Και δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα πρακτικά καθώς και τα χρήματα που λείπουν από το 2001 εώς το 2005.


Πράξη τέταρτη: ένα μήνα μετά ξαφνικά μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εμφανίζει από την τσέπη του, επίσημα όπως ισχυρίζεται έγραφα του συλλόγου για αγορά τεχνολογικού υλικού το 2004 αξίας 700 ευρώ το οποίο κλάπηκε μέσα από το αμάξι μέλους της ΔΑΠ που ήταν τότε στο ΔΣ και ξανά αγοράστηκε! Παραδίδει φωτοτυπίες μιας απόδειξης και ενός πιστοποιητικού από την αστυνομία για την κλοπή. Ενώ αρνείται να παραδώσει τα γνήσια έγραφα που έχει στην τσέπη του. Μετά από πιέσεις αποδεικνύεται ότι τα γνήσια έντυπα δεν έχουν πάνω σφραγίδα του συλλόγου ενώ τα αντίτυπα έχουν!


Πράξη πέμπτη: στις 6/2 καταψηφίζει πρόταση για Γενική Συνέλευση ώστε να ενημερωθούν οι φοιτητές.


ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ;

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/2


FORMAT στην Πληροφορική